Havørredguide - Sydfyn

   HAVØRREDGUIDE

      Din genvej til sydfynske havørreder!


Fiskekurser.dk tilbyder professionel guidning langs de øst- og sydfynske kyster


Vil du fange havørreder på en af Europas bedste og smukkeste havørredlokaliteter? Så skal du fiske havørred med os på Sydfyn! Der fanges havørred året rundt i det Sydfynske og pladserne varierer fra små vige over fjorde til åben kyst.   


Med lokal kendskab til kysten og dens havørreder vil dine muligheder for fangst og unikke oplevelser blive betydeligt større. Vejen til succes er gåpåmod kombineret med viden om havørredens biologi, leveforhold og indgående kendskab til forholdene på fiskepladserne – denne viden har vi.


Vores guides har fisket efter havørreder i mange år og tilbringer hvert år mange hundrede timer på kysten.


Du kan med en guide, koncentrere dig fuldt ud om dit fiskeri. Guiden finder de pladser, hvor fiskeriet er godt lige nu. På fiskepladserne undervises i valg af agn og teknik samt aflæsning af pladsens muligheder. Forøg dine fangstchancer ved at bruge vores guides – start fiskeferien i det sydfynske med en af vores lokalkendte guides!


Vores fiskeguides er certificerede af Danmarks Sportsfiskerforbund. Vi guider både flue- og spinnefiskere.


Vi vil i løbet af dagen typisk fiske på to eller flere af de fiskepladser, der fisker bedst for tiden. Du får således indgående kendskab til minimum to super fiskepladser. Du får som "gave" bogen ”Fynske Havørred Hotspots”, det er en lækker bog med gennemgang og luftfotos af rigtig gode fiskepladser på Fyn. Bogen indeholder derudover en masse gode tricks til dit fiskeri.


En dag med guide forløber typisk således:


Vi ankommer til den første fiskeplads, denne gennemgås og fiskeriet planlægges. Du gennemfisker pladsen under vejledning fra guiden.  Hvis vi har aftalt undervisning i specielle fiskeformer introduceres disse og vil være et fokuspunkt resten af dagen. Dette kunne for eksempel være: optimering af fluekast, bombardafiskeri, fiskeri med gulp, fiskeri med naturlig agn eller en kombination af ovenstående.


Efter at have gennemfisket første plads flytter vi til næste plads, ved ankomst spiser vi frokost. Herefter gennemgås pladsen, fiskeriet planlægges og du gennemfisker pladsen undervejledning af guiden.


Under praktisk fiskeri hjælper guiden med kast og grej optimering.


Dagen opsummeres og afrundes.


Mødested & tid:

Efter aftale


Pris:

4 timer med guide

(max 4 personer) 2000Dkr / 270€


Hel dag med guide

(8 timer, max 4 personer) 3000Dkr / 400€

Ønskes der guidning over flere dage udarbejdes et tilbud.

 

Tilmelding:

post@fiskekurser.dk

+45 27 28 95 41

Copyright © All Rights Reserved

Mobil +45 27 28 95 41 - Mail post@fiskekurser.dk