Kom godt i gang!

KOM GODT I GANG

Tag familien eller vennerne med på fisketur - og få en fisk på krogen!

Drømmer I om at fange fisk? Men ved ikke rigtig hvordan eller går det i fisk når I prøver?


Så tag med på et sjovt og lærerigt fiskekursus, der er specielt tilrettelagt efter jere ønsker og behov. I kommer hjem med masser af tips og tricks til jeres næste fisketure.


Vi medbringer alt det nødvendige fiskegrej og agn. Underviserne er professionelle og passionerede fiskeguides, der har fisket i rigtig mange år, og som hvert år tilbringer mange hundrede timer med at fiske. Vores fiskeguides er certificerede af Danmarks Sportsfiskerforbund.


Turen gennemføres som udgangspunkt i nærheden af København, Århus eller Svendborg, ønskes der en anden lokalitet kan dette arrangeres. Turen foregår på en spændende lokalitet, hvor der er garanti for fede og lærerige naturoplevelser.


I kommer hjem med masser af konkrete tips og færdigheder, der vil optimere udbyttet af jeres næste fisketure. I bliver på kurset introduceret til og får prøvet forskellige effektive teknikker, vores filosofi er keep it simple.


Vi fisker efter de fisk, der hører til årstiden. Det kan for eksempel være hornfisk, torsk, fladfisk, makrel, sild eller havørred.


Vi glæder os til at byde jer velkommen til dejlige og lærerige fiskeoplevelser!


Varighed:

3 timer


Mødested & tid:

Efter aftale


Pris:

2500 kr.  (max 6 personer)

 

Tilmelding:

post@fiskekurser.dk

+45 27 28 95 41


Copyright © All Rights Reserved

Mobil +45 27 28 95 41 - Mail post@fiskekurser.dk