Instruktører

INSTRUKTØRER

Vores instruktører er alle professionelle formidlere med stor erfaring og passion for sportsfiskeri. Vi er altid garant for god undervisning og gode oplevelser. Vores fiskeguides er certificerede af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Claus Eklundh Christensen - fiskeguide certificeret af Danmarks Sportsfiskerforbund


Claus´ store interesse for fiskeri blev vakt ved en svensk sø, med kæp og flåd, da han var 5 år - hvilken verden og eventyr, der åbnede sig!

I børne- og ungdomsårene var det hovedsageligt fiskeri efter brakvandsaborrer i Grønsund og Fribrødre Å på Falster, der tog hans fisketid. Gradvis blev det mere og mere fiskeriet på kysten efter havørreder, der fangede interessen. Nu fisker han stort set kun havørred på de sydfynske kyster.


Claus er en passioneret og innovativ spinnefisker, omend lidt konservativ, da han konsekvent bruger ophænger. Han eksperimenterer tillige en del med naturlig agn og kombinationen af bombarda og gummidyr.

Han er uddannet biologilærer, og har de sidste 15 år undervist med fokus på friluftsliv og maritim naturvejledning.
Keld Juul Michaelsen - fiskeguide certificeret af Danmarks Sportsfiskerforbund


Keld har været hooked, siden han krogede sin første ulk i Rønne havn som 6-årig, og Keld har fisket på kysten siden 1980. Keld har primært fisket med flue siden 2005, og han har samlet mere end 35 års erfaring på de danske kyster.


Keld fisker fortrinsvis med flue og mest efter havørred på kysten primært i Isefjorden og Roskilde Fjord, men også efter ørred og laks i å og elv. Keld guider efter havørreder på de danske kyster, både med flue og spin. Keld fluefisker 90 % af tiden, men han har tidligere spinnefisket i rigtig mange år og gør det stadig, så der kan han også lære fra sig og komme med tips og tricks. Han vil til hver en tid gøre sit bedste for at give dig en god oplevelse på kysten og bringe dig succesfyldt videre i jagten på kystens sølvtøj.


Keld er tilknyttet Fishing Zealand som fiskeguide og skribent på FZ´s blog.

Martin Andersen - fiskeguide certificeret af Danmarks Sportsfiskerforbund


Martin er født og opvokset i Himmerland, og han trådte de første gummistøvler langs Sønderup å, hvor bæk- og regnbueørreder blev forsøgt overlistet med prop og orm.

Nu er han bosat nær Hobro, hvor havørrederne i Mariager Fjord er det foretrukne mål. Kystfiskeriet er hans favorit. Martin mestrer både flue og spin på kysten, men hvis han skal vælge en fisketeknik, så bliver det kombinationen af bombarda og flue.

Martin er meget alsidig i sit fiskeri, og siger sjældent nej til en fisketur, lige meget hvad målet er.

De senere år har således bragt ham langt ud på Nordsøen, samt til søer og vandløb rundt omkring i Danmark.

Herudover har han fisket mange steder rundt om i verden blandt andet i Venezuela, New Zealand, USA, Thailand og Sverige. Han har prøvet kræfter med de lokale fisk, hvilket har givet nogle fantastiske oplevelser.

Han er uddannet skovfoged og arbejder med vandløbsrestaurering. Han har været, og er stadig, aktiv i forskellige sportsfiskerforeninger og netværk.

Copyright © All Rights Reserved

Mobil +45 27 28 95 41 - Mail post@fiskekurser.dk